Duke filluar nga një pronë mahnitëse e Santorinit me një xhakuzi dhe pamje panoramike, në një shtëpi luksoze në Arkansas me mure të shpellave natyrore, të gjitha këto qytete mahnitëse të shpellave të radhitura nga TripAdvisor janë mënyra e kohëve moderne për t’u ndier në një me natyrën, transmeton lajmi.net.

Në mesin e këtyre projeksioneve moderne ndërtimore futet edhe shtëpi-shpella në Kapadokia të Turqisë, vend ky i cili mund të vizitohet pa posedimin e vizave.

Ndiqeni radhitjen e plotë të TripAdvisor:

1. Partenon, ShBA

 

2. Shpella ‘Lava’ – Santorini, Greqi

 

3. Shtëpi-shpella Anitia – Kapadokia, Turqi

 

4. Shtëpi-shpellat Azalea – Oia, Greqi

 

5. Uorçester, Britani e Madhe

6. Guia, Gran Kanaria

 

7. ‘Casa Santanino’ – Santorini, Greqi

8. ‘Cuevo De Luja’ – Granadë, Spanjë

 

9. ‘Ëndrra e bardhë’ – Puglia, Itali

10. Cohabitat Sassi – Matera, Itali

11. Cave Socorro – Guimar, Tenerife