Viti 2015 ka qenë një vit i gjatë dhe më shumë befasi në botën e futbollit.

Shumë skuadra nuk arritën synimet e tyre, e pata edhe prej skuadrave që arritën më shumë se sa kanë synuar.

Edhe gjatë këtij viti, nuk kanë munguar momentet qesharake, që janë parë në ndeshje të ndryshme, të cilat mund t’i shikoni në videon e mëposhtme.

https://www.youtube.com/watch?v=5VdnHqPwYo8

Loading...