Rozana Radi është mjaft aktive në rrjetet sociale.

E në atë Instagram, së fundmi i është përgjigjur ndjekësve të saj në gjërat që dëshirojnë t’i dinë për të.

“A do falje për hir të dashurisë?”, është pyetja që ia kanë drejtuar Rozit dhe përgjigja epike e saj nuk mungoi: “Të falja për hir të dashurisë?!!! Jo nuk do falja”.

Rozana ka një kohë të gjatë që nuk ka sjell projekte me videoklip por ai i fundit mbetet “Kur përfundon një dashuri si e jona”, me të cilin u prezantua në “Kënga Magjike 2018”. /Lajmi.net