U bë e dashur sikur të kishte qenë përherë fytyrë publike dhe e ekranit.

Marina Vjollca, sikur piku nga qielli, dhe iu duhej doemos që të behej kaq e ndjekur, e afirmuar, dhe e pëlqyer, shkruan Kosovarja.

Por, askush nuk e ka menduar si do të ishte përgjigja e pyetjes, se si dukej ajo para të gjitha këtyre prezantimeve, dhe shfaqjeve të saj.

Atëherë, kush më mirë se këto fotografi në vijim, dëshmojnë ndryshimet e saj ndër vite, që ne kemi sjellur ekstra për ju.

Shikojeni. /Kosovarja/