Selami Kolonja është një prej zërave më të njohur të muzikës shqipe. Ndonëse ka shumë këngë, është i kërkuar dhe suksesi nuk i ka munguar asnjëherë, ai rrallë shihet në media, shkruan “Kosovarja”.

Selami Kolonja është nga Struga dhe është këngëtar i shkolluar. Fakultetin e Muzikës e ka përfunduar me sukses në drejtimin e Muzikologjisë në Prishtinë ndërsa Magjistraturën e Solfexhos e ka përfunduar në Sofje-Bullgari.

Selamiu është bashkëshort e baba i tre fëmijëve, Taulantit, Sidorelës dhe Majselës.

Publiku pak di rreth jetës së tij private, shkruan “Kosovarja”.

Ju njohim me djalin e Selamiut, të cilin e ka zbuluar këngëtarja Lori përmes kësaj foto./Kosovarja/