Idriz Qehaja

Lind pyetja se çfarë janë duke festuar politikanët tanë duke filluar nga presidenti Ilir Meta e deri tek ata të cilët edhe kinse nuk dinin që ta formonin simbolin!? Si është e mundur gjatë gjithë këtyre viteve, si shteti shqiptar, si politikanët tanë në MK nuk e panë të arsyeshme që një objekt ku u vunë themelet e shkronjave të alfabetit mos munden ta përvetësojnë dhe ta shndërrojnë në objekt muze (jo me shitore pllakash) apo pronë të shtetit shqiptar. Nëse nuk jeni në gjendje ta ndryshoni këtë gjë, të paktën mësoni si ta formoni shqiponjën me duar se latë nam nëpër media…A e madhe e shtypit a e vogël e shtypit ANALFABETËT!!!