Aty ku jemi gjithmonë bashkë, është motoja e reklamës më të re të cilën IPKO e ka krijuar për të promovuar vlerat dhe imazhin e kompanisë.

Reklama fillon me skena ku një nënë e puthë beben e saj, si simbol i ditës së re, dhe me emocione të ngjashme vazhdon reklama e cila gjithashtu shfaq Kombëtaren Kuq e Zi, tokën dhe qiellin e Kosovës, njerëzit e saj, dhe familjen si simbol i bashkimit dhe dashurisë.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë dhe na tregoni se sa ju pëlqen imazhi më i ri i kompanisë IPKO, të cilin sigurisht se do ta shohim gjithkund në ditët në vazhdim.