Është nga ato këngëtaret unike që nuk i gjindet shoqja. Adelina Ismaili, është ai personazh shumë i dashur për publikun, e cila gjithnjë i ka befasuar për të mirë fansat e saj, shkruan Kosovarja.

Me rikthimin e saj mori përsëri mbizotërimin kryesor në skenë, kështu edhe duke zënë vend të pavëndësueshëm tek të gjithë.

Andaj edhe këngët dhe paraqitjet e saj të atëhershme deri më sot jo më kot përmenden nga të gjithë.

Duke qenë kështu ajo po vazhdon të jetë e tillë pa pikë kompleksi, ashtu edhe siç është paraqitur në imazhin e fundit.

Femër e kompletuar, me bukuri të rrallë natyore e me linja atraktive trupore, Adelina edhe një herë tregoi se nuk është edhe e lehtë të zëvendësohet vendi i saj. /Kosovarja/