Adem Ramadani, këngëtari që këndon ilahi së fundmi ka ardhur me një kërkesë për të gjithë vëllëzërit dhe motrat myslimane.

Ai ka kërkuar që të gjithë të bëhen bashkë për të ndihmuar gruan e cila u shkel dje nga një kamionetë.

Gruaja e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë ka humbur foshnjën derisa ka nevojë për disa operime jashtë vendit dhe i duhet ndihma materiale, shkruan Gazeta Observer.

 

Ky është statusi i plotë në Facebook:

Loading...