Opinionisti për çështje politike, Visar Ademi, në vigjilje të protestave të organizuara në Shqipëri dhe në mbarë Evropë, në profilin e tij në Facebook, ka treguar arsyen pse nuk ka protesta studentore në Maqedoni, shkruan Infomagazin.

“A e dini pse tek ne nuk ka protesta studentore??

Sepse Universitetet u krijuan nëpër shtabet partiake dhe në to ligjërojne njerëz të cilët “i hudhi” si të paaftë politika por të cilët gjetën strehim dhe u transferuan si profesorë me “karrierë akademike” te përzgjedhur nga po të njejtat shtabe!!”, shkruan Ademi.