Rexhep Ademi

T’a falemenderojm nga toka deri në qiell ekipin e Prokurorisë Speciale të Maqedonisë e cila e kreu me sukses të madh punën e vet.

Me një skenar të mrrekullueshëm e realizoi skenarin 3 vjecar, duke I ARGËTUAR 2 milion qytetarët e dëshpruar të Maqedonisë.

KJO PROKURORI HARXHOI MBI 5 MILION EURO PARA SHTETERORE, PER TE N’A ARGËTUAR!
ATËHER BËNI THIRJE NIKOLLA GRUEVSKIT QË TË KTHEHET NË MAQEDONI, PA NEVOJ KA KËRKUAR AZIL POLITIK. AMNESTIA E FALË EDHE GRUEVSKIN!

TMERR!
Nga dita e nesërme KRIMINELËT MË TË MËDHENJË NË POLITIKË që kanë vjedhur mbi 5 miliard euro para shtetërore, DO TË JENË QYTETAR TË LIRË!

MEDIAVE NUK JU DËGJOHET ZËRI, ANALISTAVE EDHE MË SHUMË, NDËRSA ORGANIZATAT JO QQEVERITARE PO PËRJETOJNË VDEKJE KLINIKe, INTELEKTUAlËT DHE STUDENTËT SHANTAZHOHEN NGA POLITIKA.

P.S DREJTËSI MË TË MADHE KA NË PAKISTAN, SESA NË MAQEDONI.

PËRFUNDIMISHT DUHET TË JEP SQARIM EUROKOMESIONERI HAN DHE DIPLOMATeT AMERIKAN SE SI ËSHTË E MUNDUR QË KRIMINELËT MË TË MËDHENJ TË MAQEDONISË TË MBETEN QYTETAR TË LIRË.

PLOT 3 VITE N’A DHANË SHPRESA TË RREJSHME!