Administrata e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, ka hyrë sot në grevë.

Kjo po bëhet për shkak të, siç merr vesh Koha.net, diskriminimit për paga, pasi disa kanë marrë paga me rritje e disa jo.

Greva është mbajtur sot nga ora 10 dhe do vazhdojë deri në orën 12, ndërsa nesër, ditë e martë, do të mbahet nga ora 10 deri në orën 16.