Aeroport

Një “aeroport fantazmë” në Spanjë që vlera e tij sillet rreth 1 miliardë euro, është shitur për vetëm 10 mijë euro. Ciudad Real la Mancha e cila u hap në vitin 2008 punoi vetëm për 4 vite dhe në 2012 falimentoi dhe u detyruan ta mbyllin

Por një grup i investitorëve nga Kina kishin vendosur ta blejnë këtë aeroport. Në ankandin e realizuar vlera e tij ishte shumë më e ulët se vlera që mund të kishte, transmeton Express.