Agnesa Vuthaj është bërë sërish nuse.

Është e disata herë që Agnesa Vuthajn e shohim me vello të bardha por statusi i saj vazhdon akoma të jetë ‘single’.

Arsyeja se përse Agnesa vesh fustane nusërie shpesh është sepse ajo reklamon punën e kreatorëve të ndryshëm.

Së fundmi ajo sërish e ka veshur një të tillë dhe i shkon shumë përshtat. Kështu e kanë vlerësuar ndjekësit me komente.