Maite Proenca ka tërhequr vëmendjen e të gjithë tifozëve të Botafogos në Brazil dhe jo vetëm.

Aktorja 57-vjeçarja kishte premtuar se do të performonte një kërcim “striptease” në rast se klubi të cilin ajo mbështet, Botafogo do të arrinte të ngjitej në kategorinë e parë braziliane.

Botafogo ia arriti qëllimit dhe Maite Proenca e mbajti premtimin e dhënë gjatë emisionit televiziv “Eztra Ordinarios”, megjithëse u ndërpre “në pjesën më të bukur”, pasi duhej respektuar ana ligjore e censurës në TV.

Ja se si e mbajti premtimin e dhënë ndaj tifozëve të Botafogos aktorja Maite Proenca.

https://www.youtube.com/watch?v=LCuokuk-cWA