Edhe pse per një periudhë kohe çifti simpatik Miriam Cani dhe Alban Skënderaj qëndruan larg njëri tjetrit, ata tashmë janë bashkë.

Pas aksidentit të vëllait të tij, i cili është tashmë rrezikut për jetën Albani ka vrapur drejt Miriamit, e cila shumë shpejt do të sjellë në jetë vajzën e tyre të parë.

Çifti kanë postuar një foto ku shfaqen mjaft të lumtur në krahët e njëri tjetrit.
image97