Ish kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti ka arritur në protestën para qeverisë ku janë mbledhur aktivistë të opozitës, raporton lajmi.net.
 Atë që nga orët e hershme të mëngjesit po kërkon Policia dhe nuk po e gjejnë, e tashmë ndodhet para tyre.
Kurti1