“Rrënjët tona janë tek sakrifica, gjaku i UÇK-së”, ka thënë kreu i BDI-së Ali Ahmeti, gjatë fjalimit të tij të fundvitit, shkruan Gazeta Lajm.

“Bëjnë mirë të regjistrojnë këtë dhe të mos lëmë të përsëritmi.

BDI asnjëherë nuk është marrë se s’bëjnë të tjerët, kush është përcaktimi i tyre, përherë është marrë me krijimtarinë e vete dhe ka sinjalizuar atë që e ka thënë e shkruar”, ka thënë ndër të tjera Ahmeti.

Lajm.tv sjell me videon fjalimin e plotë të kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti.

Ali Ahmeti: BDI-ja doli nga UÇK-ja (VIDEO)

Ali Ahmeti: BDI-ja doli nga UÇK-ja (VIDEO)

Gepostet von Lajm TV am Donnerstag, 27. Dezember 2018