Menjëherë pas firmosjes se Protokollit për anëtarësim të Maqedonisë në NATO ka reaguar edhe lideri i BDI-se Ali Ahmeti, shkruan gazeta Lajm.

“Dita e sotme është shumë e veçantë për secilin nga ne, për vendin, për rajonin, por edhe për komunitetin euro-amerikan të vlerave të përbashkëta demokratike, liridashëse dhe solidare.

Të jemi krenar që po i jetojmë këto ditë bashkarisht dhe kemi mundësi të japim kontribut në realizimin e synimeve dhe ndërtimin e ardhmërisë.

Sot po korrim atë që kemi mbjellur gjatë dekadave pas nesh, bashkë dhe të palëkundur nga qëllimi”, shkruan ne profilin e tij ne FB, kreu i BDI-se Ali Ahmeti.

Loading...