Armend Bajrami
Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka filluar të shfaq frikë dhe panik nga hetimet e reja të PSP-së. Funksionarët e Bashkimit Demokratik për Integrim pas ikjes në azil të Nikolla Gruevskit, janë në panik dhe frikë të hatashme duke kërkuar shpëtim nga ndonjë hetim gjyqësor, që pritet të ndodh së shpejti. Pajtohem me analistin maqedonas, Sasho Ordanoski, sipas të cilit Ali Ahmeti kërkon që të bëhet pazar politik për ta votuar ndryshimin e kushtetutës, vetëm mos të përfundoj në burg ai dhe funksionarët e afërt të tij. Kohëve të fundit, dëshira më e madhe e Ali Ahmetit përpos pushtetit është se ai po kërkon amnisti për vete, Musa Xhaferin dhe Bujar Osmanin.

Më poshtë, ju lutem lexoni nëse keni pak kohë edhe tekstin e plotë të analistit Sasho Ordanoski:

Ali zadrogazi nga Zajazi