Të akuzuarit në rastin “Titanik 3”, Ejup Alimi dhe Ismet Guri nuk do të japin mbrojtjen e tyre para Trupi gjykues, të udhëhequr nga gjykatësja Olja Ristova, transmeton gazeta Koha.  Sipas palës mbrojtëse klientët e tyre nuk do të japin dëshmi, për arsye se Prokuroria Speciale Publike, në procesin e deritanishëm nuk ka arritur ta vërtetojë aktakuzën e ngritur.