Katër ditë para fillimit të garave në gjysmëstinorin pranveror Shkëndija ka dal me listën e futbollistëve dhe numrat që do të mbajnë lojtarët në periudhën në vazhdim. Numri i ri ‘10’ i Shkëndijës tashmë dihet se është përforcimi i janarit, Agim Ibraimi, ndërsa ka ndëruar numrin edhe sulmuesi Samir Fazli që për dallim nga vjeshta kur luante me nr. 99, në vazhdim do të paraqitet me fanellën me numër 9.

Loading...