Një këngë me titullin “Allahu Akbar” është duke korrur sukses dhe po ngjit shkallët e klasifikimit në shumë vende, ndër të tjera edhe në Britaninë e Madhe, Holandë e Gjermani.

Kënga është kompozuar shtatë muaj më parë nga DJ Inappropriate, të cilit i pëlqen të performojë në publik me një maskë në fytyrë.

Kënga është bërë e famshme pikërisht tani, pas ngjarjeve të Parisit.