Ngushllime te thella e te sinqerta, per Ju, familjarve te viktimave dhe gjithe qytetarve te Maqedonise, me rastin e tragjedise se rende, ne autostraden Gostivar-Shkup!
Gjergj Dedaj, Ambasador i Republikes se Kosoves

Loading...