Nga Rami Mislimi/

Thirren analist të pavarur, shpesh herë edhe të vërsulen nëse je me një vijë politike me Ali Ahmetin, të shajnë se mbron pushtetin “BDI-në” dhe ti mendon se ai vërtet është një intelektual i pavarur dhe kur flet për proceset politike, kur mendon për të ardhmen e vendit dhe për të ardhmen e rinisë shqiptare.

Të jesh me Ali Ahmetin dhe BDI-në nuk ka asgjë të keqe, sepse ashtu mund të mendosh dhe gjykosh se është një parti e cila i ec proceset para, por të shash Ali Ahmetin dhe ti shkosh në konak këtu është dyfytyrësia e një analisti apo intelektuali të “pavarur” që shet pordha tërë ditën a në fakt natën e pi ujin e Ali Ahmetit që lanë këmbët.

Edhe këtu në MK, duhet disa profesorëve dhe analistëve që i kanë temat e diplomave “plagjiat” me ju qit me vezë edhe atë nga Vezë Sharri ma të forta janë.