Seleksionuesi i Maqedonisë në futboll, Igor Angellovski, pas publikimit të listës së tij, ka deklaruar se në plan për tu ftuar ka qenë edhe Besart Ibraimi, sulmues i Shkëndijës, por për fat të keq është lënduar.

“Në plan për ta ftuar ishte edhe Besart Ibraimi, megjithatë ai u lëndua. Ai të premten ka kontrollime mjekësore dhe unë shpresojë që mos të jetë dicka serioze”, tha Angelovski, i cili sikur çonte një llojë inati për ta ftuar sulmuesin e Shkëndijës në ekipin përfaqësues.