Seleksionuesi i reprezentacionitë të Maqedonisë në futboll, Igor Angelovski, ka publikuar listën e futbollistëve për dy ndeshjet e fundit në grupin “D” të Ligës së Kombeve, kundër Lihtenshtajnit 16 nëntor në Vaduz dhe tre ditë më vonë ndaj Gjibraltarit në Shkup. Ja emrat: