Grupi i Hacker-ave Anonymous pretendon se ISIS po organizon një ditë terrori anembanë botës për nesër.

Në një njoftim grupi i fshehtë pretendon se terroristët kanë planifikuara të kryejnë të paktën tetë sulme ditën e dielë (nesër).

Franca, SHBA-të, Indonezia, Italia dhe Libani janë shënjestruar së fundmi nga terroristët Daesh nëpërmjet postimesh në rrjetet sociale.