Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot do të mbajë seancën e pestë, pas përzgjedhjes së përbërjes së tij të re.

Në rend dite, siç paralajmëruan nga Komisioni, është miratimi i strategjisë për mbrojtje të informatorëve, procedurimi i këtij Komisioni për lëndë të caktuara, pore dhe informacioni për procedurimin e tij pas detyrimeve që dalin nga revizioni i programit NPAA./MIA