Ish-Miss Shqipëria, Armina Mevlani, është shumë e njohur si një fashioniste e suksesshme dhe në sajë të mënyrës së saj të veshjes ndikon te shumë vajza e tjera.

Vajza,  e cila në vitin 2009 fitoi kurorën e më të bukurës shqiptare, tregon edhe një herë se është tredi i kohës, që udhëheq modën e shqiptare. Ajo ka postuar në Instagram disa fotografi, ku, përveç formave perfekte të trupit të saj, shfaq edhe një stil veshjeje për t’u admiruar.

SHPËRNDAJE NË: