Policia e Kosovës ka arrestuar 25 persona përgjatë 24 orëve të fundit.

13 prej tyre janë arrestuar, 12 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

Arrestimet e tyre kanë të bëjnë me vepra të ndryshme penale.

 

Loading...