Me 08.02.2019 në ora 00.30 është lajmëruar se me 07.02.2019 rreth orës 22.20 në Stacionin Policor në Gjevgjeli ka ardhur Gj.T.(29) nga fshati Moin dhe në mënyrë agresive është sjell ndaj një zyrtari policor, transmeton Almakos.

Gj.T. është arrestuar dhe pas dokumentimit të rastit do të vijoje padi adekuate penale.

Loading...