Kompozitori dhe gitaristi i njohur Artan Kastrati, ditën e Enjte, 20.12.2018 në ora 20:00 në sallën e TV21 në Shkup do të performojë në koncert solistik me gitarë, i cili është organizuar dhe sponzorizuar nga ana e Ministrisë së Kulturës të Maqedonisë si dhe nga Televizioni 21.

Për të gjithe adhuruesit e pop muzikës hyrja në koncertin e të enjtes është falas.