Xhezair Shaqiri i njohur si komandant Hoxha nuk beson se partia e Ahmetit mund të federalizoj Maqedoninë, njofton agjencia INA.

“Nëse BDI-DUI, mundohet të bëj manevra duke bërë revizionin e Marrëveshjes së Ohrit dhe pastaj federalizimin e Maqedonisë, për mua dhe për shumë qytetar është një gënjeshtër e tyre për të mbijetuar në skenën politike.

BDI-DUI për 14 vite me radhë nuk ka mundur ta impelmtoj Marrëveshjes e Ohrit. Mendoni se këta që shitën luftën e 2001 për interesat e tyre klanore dhe familjare mund të federalizojnë Maqedoninë? Unë nuk shoh ëndërra të gomarit, e Ju?!”, është shprehur Hoxha. (INA)