Autostrada Shkup-Tetovë sonte, në ora 20:55, u lëshua për trafik në të dy drejtimet, thonë nga AMSM-ja, njofton TetovaSot.

Trafiku është ndërprerë diku pas orës 17:00, pas një aksidenti të trafikut të rëndë që humbën jetën 13 persona dhe 4 po luftojnë për jetë.

Loading...