Në qytetin e vjetër dhe pothuaj të shkatërruar të Irakut Mosul , të rinj veshur me kostume të babadimrit kanë shpërndarë pako dhurata për fëmijë.

Pak e jashtëzakonshme për këtë vend e edhe për këtë qytet.

Shikoni fotot.