Futbollistët e FC Shkupi gjatë qëndrimit 18-t, ditor në Antali kishin kohë edhe për relaksim dhe zbavitje pas stërvitjeve dhe ndeshjeve kontrolluese. Në vazhdim një përmbledhje e shkurtër të disa momenteve interesante, ku futbollistët Muharem Bajrami dhe Amir Bilali janë gjendur në rolin e gazetarvë, duke intervistuar bashkëlojtarët. Ekspedita e FC Shkupi tashmë është kthyer në Shkup, ku do të vijojnë me përgatitje deri në fillim të stinorit pranveror me 17 shkurt.

Loading...