Charlie Riebolge dhe familjarët e tij, mbetën të habitur, kur dy kangurë hynë në oborrin e shtëpisë së tyre në Mannum të Australisë dhe nisën të rriheshin.

Në rehatinë e plotë të dhomës së ditës, ata shikon nga dritarja skenën e pazakontë, që nuk shihet në ndonjë hapësirë urbane.
“Ngjarja më australiane që mund të ndodhë, dy kafshë të egra që matin forcat para banorëve të qytetit” ka shkruar Riebolge.

Ekspertët e kafshëve janë shprehur të habitur, si si rivalët u gjenden së bashku dhe nisën të përleshen, në një ambient larg vendbanimit të tyre.

Boxing kangaroos near Mannum

How's this for a boxing match? The moment two fired up roos go head-to-head in a backyard in South Australia caught on camera. www.7plus.com.au/newsVideo: Charlie Riebolge#SouthAustralia #7News

Gepostet von 7 News Sydney am Sonntag, 27. Januar 2019