Samet Luftiu, i dënuar pa faj në rastin “Sopoti”, në një pronocim për portalin Lajm.tv ka falënderuar kryeministrin Zoran Zaev për kontributin e dhënë në zbardhjen e procesit të montuar gjyqësor kundër tij dhe shqiptarëve tjerë nga fshati Sopot, të dënuar pa faj. Luftiu thotë se dëshmi për pafajësinë e tij dhe të dënuarve tjerë kanë poseduar edhe ata, megjithatë, “bombat” e Zaevit, sipas tij kanë qenë vendimtare për zbardhjen e rastit./Gazeta Lajm

Deklatarën e Samet Lutfiut në këtë VIDEO LINK