Shtabi komunal i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Dega Çair në Çarshinë e Vjetër të Shkupit dhe lagjet për rreth si në Duqanxhik, Bit Pazar Rruga e Plastikave, ka shpërndarë materiale me pjesë të plarformës ku sqarohen të arriturat e partisë.