BDI sonte ka mbledhur kryesinë urgjentisht, ku temë qendrore e diskutimeve është për “babën” e tyre Sasho Mijallkov dhe se çka do bëjnë më tutje, a ta lëshojnë qeverinë?!

Gjatë diskutimeve në kryesi për një moment papritur merr fjalën Musa “kamenot” me ç’rast shtron pyetje retorike: “Moj mil Sasha, a gje je sada sudbina nasha?!” (i dashur Sasha, tani ku mbeti ardhmëria jonë?). ?

Të shpresojmë se ardhmërinë do e kenë të përbashkët si pjesa kriminele e VMRO-së, ashtu edhe ajo e BDI-së.
#PaDrejtësiSkaQetësi/Emad Mehmeti