Bëhu një grua e cila është mjaftueshëm guximtare të largohet nga çdo gjë apo nga çdo kush që nuk ju bën të lumtur.

Bëhu një grua e cila është mjaftueshëm e fortë të largohet nga një lidhje toksike dhe të mos shikoj prapa asnjëherë.

Bëhu një grua e cila e largon nga jeta e saj çdo njeri që nuk ju respekton.

Bëhu një grua e cila do të ndahet me këdo që nuk ju bën të ndiheni mirë për veten.

Bëhu një grila e cila largohet nga familjarët dhe miqtë të cilët gjithmonë marrin nga ju, por asnjëherë nuk ju japin ndonjë gjë.

Bëhu një grua e fortë e cila i del krah vetes.

Lini prapa çdo njeri dhe çdo gjë që është toksike për shpirtin tuaj.

Mos u bëni një grua e cila qëndron dhe pranon më pak se ç’meriton.

Mos falni, harroni dhe të jepni shanse të dyta. Bëhuni një grua e cila harron, falë, por vazhdon tutje me jetën e saj.

Sepse shumë shpesh pranojmë trajtim të keq vetëm se nuk duam t’i humbasim personat e caktuara.

Bëhuni mjaftueshëm guximtare që të largoheni nga çdo gjë në mënyrë që të ecni drejt lumturisë dhe përmbushjes shpirtërore.