Ambasadori i SHBA-së në Shkup, Xhes Bejli ka përshëndetur vendimin e Maqedonisë të pranon shtatë luftëtar nga Shteti Islamik dhe të njejtit menjëher t’i arreston, transmeton Zhurnal. MPB para dy ditëve i arrestoi shtatë shtetasit e Maqedonisë të cilët janë akuzuar se kanë marrë pjesë në luftrat e Sirisë. “Maqedoni vendosi shembull të rëndësishëm për të gjithë anëtarët e koalicionit global që ta mposhtin ISIS-in”, thotë Bejli duke shtuar se edhe të tjerët duhet ta ndjekin këtë shembull.