Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se lajmin për tragjedinë e mori me keqardhje. “Raste të tilla mos u përsërishin kurrë, ndërsa viktimat Zoti i shpërbleftë me Xhenet” ka deklaruar Bekim Jashari, shkruan Gazeta Lajm.

Ngjarja e rëndë ndodhi ditën e mërkurë më datë 13.02.2019 kur një autobus i Durmo Turs doli nga rruga dhe u rrëzua në fshatin Llaskarcë.