Anëtarët e rinj të Komisionit për parandalim të korrupsionit në Kuvendin e Maqedonisë dhanë betimin e tyre.
Ata u zgjodhën në seancën plenare me 65 vota “për”, 10 të përmbajtur dhe një kundër.

Në krye Komisionit është zgjedhur, Biljana Ivanovska, ndërsa për anëtarë Vlladimir Georgiev, Nuri Bajrami, Sofka Pejovska Dojçinovska, Katica Nikollovska, Goran Trpenoski dhe Sallai Shemshi.

Anëtarët e rinj të anti-korrupsionit kanë mandat pesë vjeçar, ndërsa sipas autorizimeve të reja do ta ndjekin edhe procesin e ardhshëm zgjedhor në fushën e financimin e partive politike.