Kryetari i KF Shkëndija, Abdulmenaf Bexheti ka dhënë një intervistë për “Lajm Tv”, ku në theks të vecant ka qenë derbi dhe pritjet kundër Vardarit të dielën në Tetovë. Ai ka thënë se Ballistët në këtë ndeshje do të jenë lojtari i 12-të i Shkëndijës. Gjatë intervistës ai ka zbuluar edhe risi të shumta që kanë ndodhur ditëve të fundit në klubin e tyre, intervistën e plotë ndiqeni në këtë link