Motrat Lori dhe Sara Hoxha, do ti shesin rrobat e tyre të përdorura, në mënyrë që të lirojnë vend nëpër dollapë, por edhe të mbledhin ndonjë të ardhur me qëllim rinovimin e garderobës.

Sara dhe Lori, kanë nxjerrë jashtë përdorimit një pjesë të mirë të veshjeve të tyre, duke i hedhur për shitje në faqen “Depop”.

dop