Shtetet e rajonit mëngjesin e kanë zgjuar të zbardhuara nga dëbora e cila nga erërat e fort aka krijuar edhe ngrica, në vendet bregdetare bie shi derisa në vendet malore bie borë.

Organet kompetente në Serbi ju sugjerojnë shoferëve që të mbajnë aparaturë dimërore sepse borë ka në të gjitha rrugët si ato lokale edhe rajonale dhe të kenë shumë kujdes, njofton Tetovasot.

Në Kroaci bie borë që dje dhe pritet që edhe në ditët në vazhdim të bie gjithashtu. Organet shtetërore lajmërojnë që shoferët të kenë kujdes shumë gjatë vozitjes. Pjesën e Adriatikut e ka kapluar një erë e fortë, derisa temperaturat sillen deri në -7. Rrugët janë të kalueshme.

Edhe Bosnja dhe Hercegovina në mëngjes është mbuluar me borë dhe temperaturat janë nën -, derisa Banja Luka dhe Sarajeva gjithashtu janë mbuluar me borë dhe komunikacioni po realizohet me pengesa.

568941e0-0480-449a-984f-2f740a0a0a64-sss-718x44656894116-f830-488c-9115-2ea80a0a0a64-fullsizerender-718x4465689410a-cadc-4e8a-95da-2ea80a0a0a64-fullsizerender-1-718x446

epa05086652 Cars are seen driving slowly amid falling snow at the Autobahn (freeway) A28 in Ganderkesee, Lower Saxony, Germany, 03 December 2016. While western and southern parts of Germany continue to enjoy a rather mild winter with temperatures up to +7 degrees Celsius  eastern and and northern parts of Germany have been taken over by a cold weather front.  EPA/INGO WAGNER

zg_smb_autoput_citatelj

Loading...