Një vëzhgim nga afër, të gjithë situatës në Bruksel e sjell ABCNEWS dhe gazetarja Erisa Zyka e cila raporton nga qyteti që prej ditësh zgjohet nën masa të forta sigurie.

Tanket patrullojnë në qytet, shkollat janë mbyllur, lëvizja është e kufizuar, disa persona janë arrestuar nën akuzë për terrorizëm.

Bashkëngjitur kronika nga Brukseli. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EeeXYcR5JLY&w=560&h=315]