Legjenda e futbollit Italian, Gianluiggi Buffon, ka festuar ditëlindjen e 41-të. Mediat në Francë theksojnë se për ditëlindje, PSG i ka përgatitur një dhuratë të bukur. Pas transferimit te kampioni i Francës, Buffon firmosi kontratë njëvejcare me mundësi vazhdimi. Nga PSG kanë vendosur që tia aktivizojnë klauzolën, duke i dhënë një kontratë të re edhe për një vit.

Këtyre ditëve pritet të zyrtarizohet dhe Buffon të nënshkruajë kontratë të re deri më vitin 2020.

Loading...